Як вибрати інтер’єр квартири





Багато з нас коли-небудь обов’язково задавався питанням про те, чи можна виконати дизайн-проект інтер’єру квартири самостійно, але так, щоб здавалося, що дизайн був спроектований професійним дизайнером. З першого погляду, ви можете подумати, що створити професійний дизайн самостійно неможливо, адже по телевізору можна кожен день спостерігати, як в занедбану і убогу квартиру приходять професіонали-ремонтники, і – вуаля – квартира стала справжнім витвором мистецтва.

 

Тим не менш, для того, щоб ваша робота могла походити на роботу справжнього дизайнера, треба дуже довго набиратися досвіду і вчитися. Однак ви зможете дуже просунутися в навчанні створення дизайнів прямо після прочитання цієї статті, адже саме в ній викладено головне і секретне правило дизайнерів інтер’єрів з усього світу. Але, хотілося б сказати відразу, що це правило дуже просте – вам просто потрібно використовувати для оформлення приміщення саме те, що подобається вам і вашим домашнім.

 

Багато людей замовляють італійські меблі. Робиться це в першу чергу для того, щоб показати всім своїм гостям, що меблі з Італії по кишені господарям будинку. Однак іноді вони це роблять всупереч тому, наприклад, щоб оформити будинок в етнічному стилі, незважаючи навіть на те, що це їх улюблений стиль.

 

Бути може, вам дуже подобаються передачі про правильний ремонт і оформлення квартир. Швидше за все, ви дивитеся їх для того, щоб отримати нові ідеї. Однак початок цих програм дуже схожий: ведучі кожної з цих програм обов’язково запитують господарів квартири про їхні вподобання, захоплення та вподобання – робиться це тільки для того, щоб зробити інтер’єр зручним і цікавим саме їм.

 

Ваш будинок є саме тим місцем, де вам не потрібно прикидатися і можна просто розслабитися. Якщо ви з самого дитинства мріяли про рожеву кімнату, яка буде оформлена як ляльковий будиночок Барбі – не відмовляйте собі! У вашому будинку повинні бути створені всі умови для найбільш комфортних роботи і навчання.

 

Якщо ж ви без розуму від готування, то вам дійсно варто більшу частину коштів на ремонт вкласти саме в оформлення кухні, де вам буде приємно проводити багато часу. Якщо ж протягом багатьох років колекціонуєте книги, то обов’язково купіть хорошу книжкову шафу, в якій ви зможете помістити всю свою колекцію – ваші книги більше не будуть припадати пилом на антресолях.

 

Однак остерігайтеся головною в цій ситуації помилки – вам варто вибирати саме ті кольори та деталі інтер’єру, якими ви захоплені вже протягом тривалого часу. Не йдіть на поводу у якихось тимчасових поривів і бажань.